Tontin
                               
 

'Tontin on tour'

2012

2011 was een seizoen om van te snoepen. 6de op IRC nationals in de UK, 2de op het ONZK, 8ste op de Cowes Week en 3de op het BK IRC, zij het wel eerste IRC 2 boot in de gecombineerde IRC 1-2 klasse. De laatste twee wedstrijden in lichte wind waren minder, maar daar zal onze meedraaiende schroef (koppeling kapot) niet vreemd aan zijn. We zijn top in Belgie en sluiten aan bij de top in de UK en Nederland. In 2012 willen we vooral een meer gespreid programma. Vandaar 8 wedstrijden over 8 maanden, meer gericht op kwaliteitsvelden. Dit jaar geen Cowes of Cork, maar mogelijks wel weer een Nieuwpoort Channel Race. En de groeilijn, die trekken we natuurlijk gewoon door! 


2011

2011 is het derde volledige seizoen van Tontνn, met nieuwe zeilen. We zullen weer overal, vanaf het begin present zijn. Na een tweede winter van Goofy’s als training, deze keer met deftiger zeilen, komen we hopelijk gerodeerd aan de eerste start. Dit jaar geen Cork (oneven jaar...), maar wel weer Cowes, UK IRC Nationals en de grote Benelux wedstrijden vanaf Breskens tot in Boulogne.

2010

2010 was het tweede volledige seizoen van Tontνn, met enkele crew aanpassingen vanwege gezinsuitbreidingen. We waren overal en vanaf het begin present, en kregen Tontin (mits een masttrim verandering) aan de gang vanaf IRC nationals. Cork was prachtig, maar met net iets te veel letsels. We zijn op de goede weg, en zinnens om in 2011 op dezelfde lijn door te gaan.


2009

2009 was eindelijk een volledig seizoen voor Tontνn. De winter trainden we, om een en ander geolied te krijgen. We deden weer Cowes, namen er dit jaar UK IRC Nationals bij, en waren op alle grote Benelux wedstrijden bezuiden Vlissingen.

2008

Tontνn’s 2008 seizoen startte laat omwille van ons sabbatjaar met Aspro. Vanaf juli 2008 waren we pas present op de grote Benelux races en Cowes Week.

 

 

2007

2007 was een transitie jaar voor Tontνn. De lange levertijd, expat job verplichtingen en de voorbereidingen voor ons sabbatjaar hypothekeerden de deelnama aan vele wedstrijden. Uiteindelijk hebben we slechts aan vier evenementen deelgenomen:  © Tontin.org   -   http://www.tontin.org   -   info@tontin.org   -   login   -   powered by WebConsultants.eu